Siniša Almaši - Prodajna izložba

Prodaja fotografija

Dosta vam je monotonije i dnevne rutine, često pune sivila?! Želite svoj svijet proširiti radošću boja i doživljajima prirode u koju ćete uvijek rado zakoračiti pogledom, te krenuti u njeno istraživanje!

Na pravom ste mjestu da ovu svoju želju ostvarite odmah, odabirom iznimno kvalitetne autorske pejsažne fotografije Siniše Almašija, našeg svjetski i višestruko nagrađivanog fotografa! A nagrade daju prestižni fotografi i portali, te naravno publika i posjetitelji Sinišinih izložbi!

Siniša živi prirodu, istražuje je i vodi nas kroz njene skrovite kutke! Trenutak je da zakoračite Snovima po Prirodi... u Nature Dreams!

Izuzetna pažnja je posvećena produkcijskoj kvaliteti pa su tako fotografije digitalno otisnute na poseban fotografski papir visoke razlučivosti i visokog kontrasta ili kaširane na KAPA®fix ploče.

Vjerujemo da ćete fotografije birati prema veličini prostora kojega želite vizualno opremiti. Zato preporučamo slijedeće tri temeljne dimenzije:

30 x 20 cm je idealni format za manje prostore.


Cijene:
Fotografija u listu 135 kn
Fotografija na 5 mm KAPA®fix ploči 185 kn

45 x 30 cm može lako naći mjesto u mnogim suvremenim sobama i uredima.

Cijene:
Fotografija u listu 285 kn
Fotografija na 5 mm KAPA®fix ploči 345 kn

Sve cijene sadrže PDV, a dostava je besplatna za sva mjesta u Republici Hrvatskoj putem Hrvatske Pošte.

60 x 40 cm je vrlo pregledni veći format koji otvara puteve misli u snimljene prostore.

Cijene:
Fotografija u listu 435 kn
Fotografija na 5 mm KAPA®fix ploči 495 kn

Uvećanja na druge dimenzije nisu rijetkost, a ostvariva su u na posebnom foto papiru ili foto platnu, prema posebnom upitu i narudžbi.

U opremu fotografija nisu standardno uključeni okviri ali rado ćemo vam pomoći preporukom oko uokvirenja. Svakako se javite i posavjetujte s nama.

Željene fotografije možete naručiti ovdje na Genimen webu, uz bezgotovinsku uplatu po narudžbi na naš poslovni račun. Uz svaku fotografiju stiže certifikat o autentičnosti s potpisom autora.

Poželite li odjednom opremiti svoje prostore većim brojem fotografija, dogovoriti ćemo adekvatan količinski popust.